JU-JUTSUKILPAILUT 11.2.2017 HELSINGISSÄ!

Helsingin Ju-jutsuklubi järjesti Avoimet Hokutoryukilpailut aikuisille ja junioreille lauantaina 11.2.2017 Helsingissä. Paikalle oli saapunut suuri joukko ottelijoita ympäri Suomea. Kilpailuiden johtajana toimi Hanna-Riikka Felin ja päätuomarina Teresa Tuominen, mutta toki Soke Auvo Niinikedon, 10. Dan valvovan silmän alla. Salikilpailut ovat oiva tapa tutustua kilpailemiseen ja hankkia arvokasta ottelukokemusta, joka auttaa valtavasti kehittämään omaa Ju-jutsu-uraa.

Hokutoryu Ju-jutsu Espoota kilpailuissa edusti Jaakko Haanpää sarjassa -48kg ja Jonatan Gerlander sarjassa -53kg. Kilpailuihin oli ilmoitettu Espoosta myös Timi Koponen sarjaan -43kg, mutta Timi joutui jättämään kilpailut väliin flunssan takia. Espoon kilpailijoita johti ja valmensi Hokutoryu Ju-jutsu Espoon päävalmentaja Sensei Timo Mynttinen, 4. Dan.

Hokutoryu Ju-jutsu Espoon positiivisesta ja junioriystävällisestä valmennuksesta huolimatta, Espoolaisten junioreiden otteet kilpailuissa olivat ”lievästi” sanottuna karuja…

Espoon Jaakko Haanpää ja Jonatan Gerlander voittivat jokaisen käymänsä erän ja jokaisen käymänsä ottelun täydellisesti 3-0.

Tulokset:

sarja alle 48kg: KULTAA (1) Jaakko Haanpää, Espoo

sarja alle 53kg: KULTAA (1) Jonatan Gerlander, Espoo

Tästä on hyvä jatkaa…