LOPPUKEVÄÄN TREENIT!!!

Hyvät harrastajat,

mukava päästä kertomaan positiivia uutisia pitkän odotuksen jälkeen. Olemme tehneet päätöksiä seuratoiminnan jatkumisen suhteen.
Jatkamme harjoituksia normaalien treeniaikojen mukaan 10.5. alkaen, muiden paitsi potkunyrkkeilyn osalta. Kevätkausi jatkuu 5.7. saakka ja alustava vyökoepäivä on 6.7. Kautta on siis jäljellä vielä runsaat 10 viikkoa.
Treenit jatkuvat seuraavasti:

10.5. Alkaa Junnu Jujutsu ja Junnu Jujutsun peruskurssi

11.5. Alkaa Hokutoryun sekä Kenjutsun aikuisten treenit ja peruskurssit

Treenit järjestetään turvallisesti niin, että mikäli harjoituksissa on samanaikaisesti yli 10 harrastajaa osa porukasta treenaa tatamin ulkopuolella aivan dojon vieressä ja loput tatamilla. Puolessavälissä tehdään vaihto. Noudatamme turvavälivelvoitetta niin kauan kun se on voimassa. Tämän hetkisen tiedon mukaan se on voimassa 16.5. asti (https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69907651).
Jatkamme normaalia kontaktiharjoittelua heti kun se on turvallista ja sallittua. Uskomme kuitenkin siihen, että suurimmalle osalle harrastajista on tullut pitkä treenitauko, joten on hyvä aloittaa treenit maltillisesti kertaamalla mm. liikkumista, tasapainoa, lyömistä ja potkimista. Näiden harjoittelu ei vaadi kontaktia.

Haastavista ajoista huolimatta haluamme nyt entistäkin enemmän kannustaa harrastajia palaamaan tatamille, joten olemme päättäneet antaa loppukevään kausimaksusta -50% alennusta normaalista hinnasta.
Päivitetyt hinnat näkyvät verkkokaupassa.

Harjoitusajat näet klikkaamalla -> tästä <-


Junnut, jotka maksoivat lyhyestä kaudesta täyden hinnan saavat loppukauden veloituksetta.

Aloitamme myös Hokutoryu aikuisten, Junnu Jujutsun ja Kenjutsun peruskurssit ensi viikolla, joten jos haluat tukea Hokutoryu Espoon toimintaa voit jakaa SOME:ssa liitteenä olevan kuvan käyttäen seuraavia tägejä.
#hokutoryuespoo
@hokutoryuespoo

Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikesta tuesta, jota saamme harrastajilta.

 

Hokutoryu Espoon valmennustiimi